- 2 cesti seminte de floarea soarelui (hidratate)
- 2 linguri seminte de in (macinate)
- 1/2 ceasca germeni de lucerna, brocoli, trifoi, ceapa rosie (sau dupa preferinte)
- 1/4 ceasca telina
- 1/4 ceasca ceapa
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura sos de soia
- 1 lingura ierburi mixte: oregano, busuioc, rozmarin (sau de care doriti)
Reteta prevedea si 4 linguri sirop de agave, dar am uitat sa pun. Au iesit foarte buni si asa.
Deshidratam 4h la 42 grade Celsius, intoarcem burgerii si deshidratam inca 4h.
Sursa: Raw food recipe book, 2013
In primul rand :Craciun fericit! Va doresc sa aveti un an nou plin de iubire! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca nu am deshidrator cu ce pot sa-l inlocuiesc ca sa fac acesti burgeri. Multumesc mult!
RăspundețiȘtergere