Wow!! Cred ca este cel mai bun desert raw vegan pe care l-am incercat!!! Glazura de portocale este incredibil de buna!
Aluat gogosi:
- 2 si 1/2 cani fulgi de ovaz ecologic
- 1 cana nuci macadamia (sau nuci braziliene)
- 1/4 cana fulgi de cocos
- 3 linguri mari nectar de agave (sau dupa preferinte)
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita vanilie
- 3 linguri mari ulei de cocos
Rasnim fulgii de ovaz si fulgii de cocos pana obtinem o faina. Maruntim la robot (foarte fin) nucile de macadamia. Amestecam toate ingredientele cu uleiul de cocos topit. Formam gogosile si le dam la frigider.
Glazura:
- 1 plic coaja de portocala bio (5g) sau coaja de la o portocala
- 3 linguri zeama de portocale
- 2 linguri nectar de agave
- 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras
- 3 linguri unt de cacao
Topim untul de cacao si amestecam toate ingredientele. Turnam glazura peste gogosile racite si dam iar la frigider pentru 1h-2h.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu