luni, 25 februarie 2013

Gogosi cu glazura de portocale (raw vegan)



Wow!! Cred ca este cel mai bun desert raw vegan pe care l-am incercat!!! Glazura de portocale este incredibil de buna!

Aluat gogosi:
  • 2 si 1/2 cani fulgi de ovaz ecologic
  • 1 cana nuci macadamia (sau nuci braziliene)
  • 1/4 cana fulgi de cocos
  • 3 linguri mari nectar de agave (sau dupa preferinte)
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita vanilie
  • 3 linguri mari ulei de cocos

Rasnim fulgii de ovaz si fulgii de cocos pana obtinem o faina. Maruntim la robot (foarte fin) nucile de macadamia. Amestecam toate ingredientele cu uleiul de cocos topit. Formam gogosile si le dam la frigider.

Glazura:
  • 1 plic coaja de portocala bio (5g) sau coaja de la o portocala
  • 3 linguri zeama de portocale
  • 2 linguri nectar de agave
  • 1/2 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 3 linguri unt de cacao

Topim untul de cacao si amestecam toate ingredientele. Turnam glazura peste gogosile racite si dam iar la frigider pentru 1h-2h.

Sursa de inspiratie: Raw orange ginger glazed doughnuts



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu