Blat:
- 1 cana fulgi de cocos
- 1 cana nuci
- 1/2 cana migdale
- 15 curmale
- 1 lingurita pudra de vanilie
- 1 lingura cacao
- 1 lingura pudra de roscove
- 3 linguri ulei de cocos (topit)
Umplutura:
- 2 cani dovleac placintar
- 1 cana caju (hidratat)
- 1 banana
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingura zeama de lamaie
- 2 linguri goji
- 2 linguri miere (sau alt indulcitor)
- 2 linguri unt de cacao (topit)
- 2 linguri ulei de cocos (topit)
- putina apa (daca este nevoie)
- 2 linguri ciocolata rasa (pentru decor)
Sa mi spui cum ti s a parut!
RăspundețiȘtergereChiar buna! Cam singura reteta cu dovleac in titlu care chiar are dovleac si in compozitie (si nu morcov). Cu mici modificari, ca sa fiu sigura ca iese cum trebuie :)
Ștergere