sâmbătă, 7 septembrie 2013

Rulada de caju cu susan negru (raw vegan)



Blat:
  • 400 g caju
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita turmenic
  • 1/2 lingurita ghimbir (am folosit pudra)
  • 1 lingurita coaja de lamaie uscata
  • 1/2 lamaie (zeama)
  • 2 linguri unt de cacao (topit)

Umplutura:
  • 70g susan negru
  • 3 linguri miere
  • 1 lingurita (rasa) de scortisoara
  • 1 lingurita coaja de portocala (BioVegan)
  • putina apa

Mixam la robot toate ingredientele pentru blat, si separat ingredientele pentru umplutura. Intindem compozitia de caju cu un sucitor, intre doua foi de pergament, apoi nivelam cu un cutit crema de susan pe toata suprafata blatului. Rulam cu grija, ajutandu-ne de foaia de pergament. Dam la frigider pentru 1h.


Sursa de inspiratie: Rulada de caju cu crema de susan negru



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu