duminică, 4 noiembrie 2012

Mancare de fasole rosie (vegan)




  • 1 morcov mare
  • 1 telina mica (radacina + cateva frunze)
  • 1 ceapa
  • 1 cutie fasole rosie (masa neta 500g)
  • Vegeta, sare, piper, dublu concentrat de rosii (BIO)

Calim ceapa, adaugam telina (radacina) si morcovul, si acoperim cu apa.  Condimentam cu 1 lingurita Vegeta si putin piper, punem capacul si lasam sa fiarba pana cand se inmoaie morcovul. Scurgem zeama din conserva, clatim fasolea si o lasam la scurs, apoi o adaugam peste legumele aproape fierte si acoperim cu apa fierbinte (lasam pe foc fara capac). Cand este aproape gata, punem 1 si 1/2 lingurita concentrat de rosii, si frunzele de telina. Daca este nevoie, adaugam si putina sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu