Reteta 1:
- 1 kg dovleac
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- 200 ml lapte de soia
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1 lingura ulei de masline
- sare si piper
Punem la fiert morcovul, telina si pastarnacul. Cand sunt pe jumatate fierte, adaugam dovleacul. Dupa ce s-au fiert, le punem in blender impreuna cu laptele de soia si adaugam treptat zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita. Punem nucsoara, uleiul si asezonam cu sare s piper.
Sursa: Supa crema de dovleac
Reteta 2: (mai gustoasa)
- 1,5 kg dovleac
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 praz (partea alba)
- 1 cartof
- sare si piper
- 150 ml lapte vegetal
Sursa: Supa vegana de dovleac
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu