sâmbătă, 19 octombrie 2013

Supa crema de dovleac - doua retete (vegan)



Reteta 1:
  • 1 kg dovleac
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 200 ml lapte de soia
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper

Punem la fiert morcovul, telina si pastarnacul. Cand sunt pe jumatate fierte, adaugam dovleacul. Dupa ce s-au fiert, le punem in blender impreuna cu laptele de soia si adaugam treptat zeama in care au fiert legumele, pana obtinem consistenta dorita. Punem nucsoara, uleiul si asezonam cu sare s piper.





Reteta 2: (mai gustoasa)
  • 1,5 kg dovleac
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 praz (partea alba)
  • 1 cartof
  • sare si piper
  • 150 ml lapte vegetal



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu