Aluat:
200g margarina230g faina
65g zahar pudra
1 strop de sare
Topim margarina si amestecam cu celelalte ingrediente. Intindem aluatul in tava, ridicand pe margini. Intepam cu o furculita si dam la foc mic aproximativ 25 minute (verificam din cand in cand, pentru ca se mai umfla - in acest caz, scoatem tava si intepam).
Crema de vanilie:
2 plicuri budinca de vanilie
8 linguri zahar
800 ml lapte de soia
Amestecam 100 ml lapte cu praful de budinca si zaharul. Punem laptele ramas (700 ml) la fiert. Cand e pe punctul de a da in fiert, adaugam budinca si amestecam pana se ingroasa. Turnam peste blatul racit.
Dupa ce se raceste, asezam zmeura si pregatim jeleul.
1 plic Tort-gelee
2 linguri zahar
250 ml apa
Se prepara conform instructiunilor de pe plic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu