luni, 14 octombrie 2013

Prajitura cu dovleac (raw vegan)




Blat:
  • 1 cana fulgi de cocos
  • 1 cana nuci
  • 1/2 cana migdale
  • 15 curmale
  • 1 lingurita pudra de vanilie
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura pudra de roscove
  • 3 linguri ulei de cocos (topit)


Umplutura:
  • 2 cani dovleac placintar
  • 1 cana caju (hidratat)
  • 1 banana
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri goji
  • 2 linguri miere (sau alt indulcitor)
  • 2 linguri unt de cacao (topit)
  • 2 linguri ulei de cocos (topit)
  • putina apa (daca este nevoie)
  • 2 linguri ciocolata rasa (pentru decor)

Sursa de inspiratie: Raw pumpkin pie





2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Chiar buna! Cam singura reteta cu dovleac in titlu care chiar are dovleac si in compozitie (si nu morcov). Cu mici modificari, ca sa fiu sigura ca iese cum trebuie :)

      Ștergere