marți, 19 februarie 2013

Prajitura cu ananas, cocos si caramel (raw vegan)



Este foarte buna! Pe cuvant :) ! Tava de tort cu inel detasabil, diametrul 24 cm.

Ingrediente:
  • 1/2 sau 3/4 ananas
  • sos caramel
  • 1 cana migdale
  • o jumatate nuca de cocos
  • 1/2 cana fulgi de ovaz
  • 2 linguri nectar de agave
  • 1 lingura mare ulei de cocos
  • 1 lingurita vanilie

Sos caramel:
  • 1 cana curmale
  • apa

Punem curmalele in cana si adaugam apa cat sa le acopere. Dupa 30 minute le punem in smoothie maker impreuna cu apa.

Tapetam fundul tavii cu foaie de copt. Feliem ananasul si asezam bucatile dupa bunul plac. Punem sosul de caramel si nivelam. Dam la frigider pana pregatim crusta.

Maruntim la robot migdalele, nuca de cocos si fulgii de ovaz. Adaugam nectarul de agave, vanilia si uleiul de cocos (topit). Presam peste ananas si dam la frigider pentru 2h, dupa care putem sa rasturnam prajitura si sa o feliem.














3 comentarii:

  1. Thank you. I love your outfits, so I follow :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Imi poti da o alternativa la uleiul de cocos? Cu ce il pot inlocuii? merci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca se poate si cu ulei de palmier (n-am incercat), unt de cacao... Sau pur si simplu adaugi niste curmale moi, cat sa se lege compozitia.

      Ștergere